Produkter för grön propolis uk (3)

Salvialöv - HoReCa

Salvialöv - HoReCa

Salvia officinalis används i stor utsträckning i matlagning som krydda. Torkad ört tillsätts i soppor och huvudrätter, samt som topping på pajer och andra kulinariska produkter, bland vilka finns ägg-ris, kål och kött. Användning för Snacks, huvudrätter, drycker, söta rätter. Smak Kryddig, bitter Näringsvärde per 100 g. Proteiner (g / 100g)… 11 Fetter (g / 100g)… 13 Kolhydrater (g / 100g)… 61 Energivärde (kcal / 100g)… 410
Dillsfrön - HoReCa

Dillsfrön - HoReCa

En krans av stjälkar och grenar av dill i det romerska imperiet belönade framstående gladiatorer. Används för att förbereda sallader, aptitretare, soppor, andra lunchrätter. Används för Varma och kalla såser, soppor, kötträtter, fågelrätter, fiskrätter, äggrätter, samt för inläggning. Smak Bittert gräs Näringsvärde per 100 g. Proteiner (g / 100g)… 16 Fetter (g / 100g)… 15 Kolhydrater (g / 100g)… 12 Energivärde (kcal / 100g)… 250
Dragon - HoReCa

Dragon - HoReCa

Dragon är unik på sitt sätt: det är den enda växten av malörtssläktet som inte har en stark bitterhet i smaken. Gräset har en stark skarp och syrlig arom, en uppfriskande smak, och franska kockar har utnyttjat dessa egenskaper fullt ut genom att skapa många kulinariska recept med den. Dragon, både färsk och torkad, används som krydda i en mängd olika rätter: den kompletterar väl omeletter och många typer av såser. Användning Används för att förbereda sallader, förrätter, soppor, lunchrätter, drycker, söta rätter. Smak kryddig, något kryddig, uppfriskande Näringsvärde per 100 g. Proteiner (g / 100g)… 23 Fetter (g / 100g)… 7,0 Kolhydrater (g / 100g)… 50 Energivärde (kcal / 100g)… 360